5 Pasi Spre O Gandire Pozitiva

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Inteleg profund durerea, nefericirea, lupta care ne caracterizeaza existenta.

Imi place lupta! Este constructiva, ma ajuta sa-mi cultiv pacea sufleteasca. Lupta ma ajuta sa trec peste infrangeri si sa ma autodisciplinez. Lupta ma aduce mai aproape de o viata fericita, presarata cu satisfactii, cu impliniri spirituale si materiale. Acstea sunt doar cateva din incurajarile pe care mi le spun periodic.

Inteleg gandirea negativa. Inteleg gandirea pozitiva. Si pentru ca le-am exeprimentat pe amandoua, am inteles valoarea si importanta lor. Dar am ales. Am ales cum vreau sa gandesc, am ales sa gandesc! Am ales sa gandesc pozitiv! Si viata mea s-a schimbat in bine.

Pentru ca stiu ca si tu visezi la fericire, iti expun mai jos cativa pasi catre o gandire pozitiva, pasi care stau la baza echilibrului tau.

Iata cum poti incepe:

  • Debaraseaza-te de gandurile vechi si obosite, inlocuieste-le cu ganduri creatoare de iubire, bunastare, credinta, implinire. Esti ceea ce gandesti, asa ca lucreaza pentru a-ti remodela personalitatea. La inceput va fi mai greu, dar  vei reusi sa-ti stapanesti gandurile negative si sa le dai viata celor pozitive.
  • Nu te gandi nici o secunda la esec. Elimina gandurile negative de infrangere prin intermediul unor ganduri puternic pozitive ca : “Eu sunt pe drumul catre success!”, “Eu sunt pe cale de a-mi realiza visul!” Incepe orice propozitie cu “EU”, este cuvantul cel mai creator din tot universul.
  • Vizualizeaza. Daca pana acum te-ai perceput ca fiind un ratat, un mediocru, un nimeni, incearca sa-ti ridici ochii de la noroiul in care calci, sa-ti stergi pantofii, sa privesti catre cerul senin, si sa primesti zambitor razele soarelui. Vizualizarea optimista da rezultate extraordinare.
  • Trateaza altfel problemele. Incerca o noua perspectiva, ataca problema, cauta-i esenta, descompune-o in bucatele si canalizeata-ti toata energia mentala catre rezolvarea ei. Fii increzator in abilitatile tale de analiza si sinteza.
  • Pastreaza-ti integritatea. Raporteaza-te intotdeauna la valorile tale, fii corect, moral, pastreaza-ti calmul si rezolva situatiile cu diplomatie.

Despre gandirea pozitiva si modul in care aceasta  iti schimba viata sunt foarte multe de dezbatut. Putem aprofunda subiectul intr-un articol viitor. Deocamdata ti-am prezentat pasii esentiali pentru evolutia ta. Iti doresc sa ii intelegi si sa-i aplici in modul cel mai adecvat pentru a-ti transforma personalitatea in bine si a atrage in viata ta lucrurile si sentimentele frumoase la care visezi.

Debaraseaza-te de gandurile vechi si obosite, inlocuieste-le cu ganduri creatoare de iubire, bunastare, credinta, implinire. Esti ceea ce gandesti, asa ca lucreaza pentru a-ti remodela personalitatea.

Opt In Image
Descarcă
GRATUIT!
Introdu numele tău şi adresa de email în formularul de mai jos şi vei primi GRATUIT ghid-urile "3 Pași Simpli Către Fericire" și "Adevărul despre psihologi, psihoterapeuți și coachi"

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Comments

comments

3 Responses to “5 Pasi Spre O Gandire Pozitiva”
  1. p.s. says:
  2. Andreea Săvulescu says:
    • Alex says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *