Cum Iti Mentii Perseverenta

Share on Facebook67Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Perseverenta este acea stare mentala care nu ne da voie sa renuntam si ne indeamna sa trecem peste obstacole mai mari decat ne-am fi putut imagina. Perseverenta este cea care ne alimenteaza cu putere astfel incat sa putem indura durerea si respingerea, greutatile si pirderile. Perseverenta este cea care ne ajuta sa ne atingem scopurile. Perseverenta consta in determinare, persistenta, dorinta.

Chiar daca in momentul de fata simti ca perseverenta nu este unul din atuurile tale, afla ca ea, ca orice stare mentala, poate fi cultivata. Viata poate oferi oricui o cina si un pahar de vin. Pentru cei care au idealuri mult mai inalte si isi doresc succes, este nevoie de perseverenta. Iata cum o poti dezvolta:

Stabileste-ti scopuri. Este foarte important sa stii ceea ce-ti doresti si unde vrei sa ajungi. Cu siguranta vor exista momente cand te vei abate de la calea ta, dar a stii care iti sunt scopurile, poate constitui un stimulent puternic.

Nu te indoi niciodata de tine. Daca iti doresti sa ai success, nu e loc de incertitudini si neincredere in propria persoana. Fii curajos si nu te lasa prada limitarilor.

Fii persistent. Esti cu atat mai perseverent in indeplinirea obiectivelor cu cat esti mai pasionat de ceea ce faci. Nu renunta. Fii deschis oportnitatilor care s-ar putea ivi si cauta intotdeauna un miracol. Ba mai mult, incearca sa devii chiar tu acel miracol.

Fii sincer cu tine si stabileste ceea ce trebuie schimbat.
Schimbarea ar putea fi necesara pentru a-ti aduce succesul, asa ca fii flexibil, deschis si onest.

Cand ceva nu merge, treci mai departe. Nu te concentra asupra a ceea ce nu merge bine, nu pierde timpul si mergi mai departe.

Nu iti interpreta greselile drept esecuri. Greselile constituie o sursa nepretuita de educatiei. Nu te impotmoli si nu renunta, daca ai esuat in ceva, ia-o de la capat. Avem posibilitatea de a folosi fiecare eveniment pentru a invata si a evolua, sau pentru a-l indrepta impotriva noastra.

Traieste cu recunostinta. Fii constient de ceea ce ai in momentul de fata si fii recunoscator pentru viata ta. Simtul neimplinirii se extinde si se multiplica, asa ca alege sa fii recunoscator.

Creeaza-ti noi obiceiuri. Perseverenta este rezultatul direct al obiceiurilor, repetitiei si curajului. Asuma-ti riscuri, fa lucruri noi, diferite si provocatoare. Scapa de temeri si crede cu adevarat ca cea mai buna cale de a-ti trai viata este departe de mediocritate. Fii extraordinar!

Perseverenta te va tine pe drumul cel bun în vremuri dificile. Viseaza intotdeauna maret, si investeste timp, efort şi flexibilitate pentru a realiza aceste vise. Fii persistent, dar totuşi relaxat, concentrat dar flexibil , atât în ceea ce priveşte obiectivele cat şi planurile tale.

Perseverenta este acea stare mentala care nu ne da voie sa renuntam si ne indeamna sa trecem peste obstacole mai mari decat ne-am fi putut imagina. Perseverenta este cea care ne alimenteaza cu putere astfel incat sa putem indura durerea si respingerea, greutatile si pirderile.

Opt In Image
Descarcă
GRATUIT!
Introdu numele tău şi adresa de email în formularul de mai jos şi vei primi GRATUIT ghid-urile "3 Pași Simpli Către Fericire" și "Adevărul despre psihologi, psihoterapeuți și coachi"

Share on Facebook67Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *