De Ce Te Ocoleste Fericirea Si Cum Poti Sa O Atragi In Viata Ta?

Share on Facebook16Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

De multe ori m-am intrebat care sunt acele lucruri pe care fiecare om si le doreste in viata. Evident, cu totii ne dorim sa experimentam fericirea, acea fericire despre care tot auzim ca se vorbeste si pe care consideram ca altii o traiesc pe deplin.

Fericirea este subiectiva. Daca o sa-i intrebi pe cei din jurul tau ce inseamana pentru ei fericirea, vei realiza ca fiecare are o viziune diferita. Unii iti vor spune ca fericirea inseamna bunastare, bani, case, masini, lucruri materiale. Posesiunile – pansament pentru suflet. Altii iti vor spune ca fericirea inseamna dragoste, sex, prestigiu, recunoastere, aventura, iubire. Putini vor fi cei care iti vor spune ca fericirea izvoraste din iubirea de sine.

Obisnuim sa alergam bezmetici in cautarea factorului Fericire si de multe ori il confundam cu placerea. Ne multumim cu false promisiuni care ne satisfac pe terme scurt.

Cati dintre noi stiu oare ca fericirea este de fapt o stare mentala izvorata dintr-o alegere constienta? Atat de simplu! Te trezesti dimineata si te decizi sa fii fericit. Zambesti, pentru ca asta iti ofera valoare si incepi sa scotocesti in adancuri:

Cine esti?

Ce te pasioneaza?

Care este menirea ta pe acest pamant?

Ce poti face pentru tine ca mai apoi sa poti oferi altora?

Fericirea este direct proportionala cu autocunoasterea. Cu cat aflii mai multe despre tine si cu cat inveti mai mult sa te intelegi, sa te accepti, sa te iubesti, cu atat mai fericit esti.

Am fost conditionati sa credem ca factorii externi sunt cei care ne potolesc setea de fericire, si astfel am ajuns sa cautam in exterior ceea ce de fapt ar trebui sa se nasca in interior. Toate aceste coditionari ni s-au inradacinat in minte si de aceea de multe ori ajungem sa ne auto-sabotam si sa ne distrugem sansele la fericire.

Vrei sa stii de ce nu esti fericit? Pentru ca nu iti dai voie sa fii!

Inainte de toate e important sa iti oferi permisiunea, altfel, oricat de multa iubire sau success ai avea, nu le vei putea simti cu adevarat. Nu conteaza ce cred altii ca meriti, conteaza doar ceea ce te convingi pe tine ca sa crezi!
Multi oameni considera ca merita tot ce e mai bun si totusi nu inteleg unde gresesc de nu primesc toate acele lucruri.

Nu e nevoie sa simti ca meriti fericirea, trebuie doar sa iti permiti sa o experimentezi. Fericrea, succesul sau dragostea nu trebuie conditionate, trebuie premise!

Ipotetic vorbind, daca ti-as oferi un milon de dolari, ce ai face? I-ai refuza pentru ca nu ai facut nimic sa ii meriti sau i-ai accepta cu placere? Sunt convinsa ca i-ai accepta, chiar daca nu ai facut nimic pentru ei.
La fel trebuie sa fie si cu fericirea. O poti castiga, poti considera ca o meriti, dar primordial este sa o accepti in viata ta.

Da, meriti sa fii fericit, meriti sa ai success!

Meriti de asemenea sa fii iubit, apreciat si valorizat. Dar nu vei experimenta cu adevarat niciunul dintre aceste sentimente minunate pana cand nu iti vei permite tie sa le traiesti!

Incepe acum calatoria ta de autocunoastere, de explorare, de exploatare! Pemite-ti sa traiesti! Scrie-ti propria poveste  cu happy end!

Ce ai de gand sa faci pentru a cunoastere fericirea autentica?

Fericirea este subiectiva. Daca o sa-i intrebi pe cei din jurul tau ce inseamana pentru ei fericirea, vei realiza ca fiecare are o viziune diferita. Unii iti vor spune ca fericirea inseamna bunastare, bani, case, masini, lucruri materiale.

Opt In Image
Descarcă
GRATUIT!
Introdu numele tău şi adresa de email în formularul de mai jos şi vei primi GRATUIT ghid-urile "3 Pași Simpli Către Fericire" și "Adevărul despre psihologi, psihoterapeuți și coachi"

Share on Facebook16Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Comments

comments

5 Responses to “De Ce Te Ocoleste Fericirea Si Cum Poti Sa O Atragi In Viata Ta?”
  1. Manu021 says:
  2. angela says:
    • Andreea says:
  3. angela says:
    • Andreea says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *