15 Adevaruri Despre Viata

Share on Facebook97Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Traim intr-o lume in care viata “se intampla” in timp ce suntem prea ocupati sa o planificam. Traim intr-o lume in care predomina confuzia iar singurul lucru cert este schimbarea. Iar aceasta lume ne face de multe ori sa ne indoim de noi si de realitatea care ne inconjoara.

Iar in momentele noastre cele mai dificile ajungem sa ne intrebam ce stim cu adevarat si care sunt acele lucruri care raman ale noastre, indferent de ceea ce se intampla in exterior?

Sa fie oare credinta? Increderea? Existenta?

Este greu sa te mentii la suprafata cand vantul bate puternic iar valurile te duc in directii necunoscute. Incertinudinea provoaca frustrare si deseori anxietate. Exista insa lucruri care, indiferent de timp, de loc, de situatie, raman neschimbate. Lucruri care ne ajuta sa ne mentinem echilibrul in aceasta lume haotica.

Exista insa unele adevaruri despre viata care nu pot fi contestate. Si stim cu adevarat ca:

 1. Ne putem schimba oricand viata, indiferent de varsta, indiferent de conditie.
 1.  Pentru raspunsuri mai bune, trebuie sa adresam intrebari mai bune.
 1.  Viata este de mii de ori mai frumoasa daca inveti sa practice recunostinta zilnic.
 1.  Orice s-ar intampla, vei reusi sa treci peste si vei merge mai departe.
 1.  Suntem, unici, minunati, mareti.
 1.  Viziunea si pasiunea pot cuceri orice obstacol. Nu iti vei cunoaste niciodata limitele daca nu vei incerca sa te autodepasesti constant. Determinarea ta poate invinge scuzele!
 1.  Actele de bunatate fac lumea un loc mai frumos, iar oamenii, mai draguti. Incearca macar odata pe zi sa zambesti, sa imbratisezi, sa privesti cu candoare in ochii cuiva, sa oferi ceva cat de neinsemnat.
 1.  Miracole se intampla. Nu stiu cum, dar cele mai extraordinare si inexplicabile lucruri se intampla zilnic, chiar aici, pe Pamant.
 1.  Mintea umana poate fi cel mai bun aliat, dar si cel mai aprig dusman. Singurul lucru mai puternic decat mintea este inima.
 1.  Totul tine de perspectiva. Daca schimbi modul in care privesti lumea, vei vedea lucruri pe care nu le-ai mai vazut pana acum.
 1.  Oamenii sunt incredibil de rezistenti si adaptabili. Supravietuitori, puternici, uimitori.
 1.  La finalul vietii, nu vor mai conta premiile pe care le-am primit, banii pe care i-am facut, lucrurile pe care le-am strans. La final vor conta doar experientele pe care le-am trait, vietile pe care noi, ca oameni, le-am schimbat, zambetele pe care le-am imprastiat, felul in care i-am facut pe ceilalti sa se simta…
 1.  Procesul de invatare nu se opreste niciodata.
 1.  O viata traita conform cu propriile valori este extrem de dificila, cazi si faci compromisuri mai mult decat odata. Dar la final, cel mai mult va conta faptul ca ai mers pe drumul inimii tale.
 1.  Uneori, dragostea chiar nu este suficienta. Si totusi, dragostea este tot ceea ce avem cu adevarat! 

Tu ce alte adevaruri despre viata mai cunosti? Te invit sa lasi un comentariu pentru a completa lista pe care ti-am prezentat-o mai sus. Iar daca acest articol te-a inspirat, nu uita sa ii dai un Like!

Te imbratisez cu drag,

Andreea

Incertinudinea provoaca frustrare si deseori anxietate. Exista insa lucruri care, indiferent de timp, de loc, de situatie, raman neschimbate. Lucruri care ne ajuta sa ne mentinem echilibrul in aceasta lume haotica.

Opt In Image
Descarcă
GRATUIT!
Introdu numele tău şi adresa de email în formularul de mai jos şi vei primi GRATUIT ghid-urile "3 Pași Simpli Către Fericire" și "Adevărul despre psihologi, psihoterapeuți și coachi"

Share on Facebook97Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Comments

comments

5 Responses to “15 Adevaruri Despre Viata”
 1. nicu says:
  • Rheia says:
 2. Alex Pop says:
 3. rosa says:
 4. Sorin says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *