CARE ESTE SECRETUL FERICIRII?

CARTEA DESPRE SUCCES, BANI, RELAȚII, DEZVOLTARE PERSONALĂ
 • Ești nemulțumit și simți că ceva lipsește din viața ta?
 • Nu ai un scop și nu știi care e rostul tău în lume?
 • Atragi doar oameni care te fac să suferi?
 • Crezi că lumea e nedreaptă și ți se întâmplă lucruri rele?
 • Muncești mult dar nu ești văzut și apreciat?
 • Te enervezi repede și nu îți poți contola emoțiile negative?
 • Câștigi bani doar cât să supraviețuiești?
 • Găsești scuze și ți-e frică să ieși din zona de confort?
 • Te simți frustrat, trist, îndurerat, neputincios, singur?
 • Nu ai încredere în tine, te critici și te auto-sabotezi?
 • Simți că e nevoie să-ți schimbi viața dar nu știi cum s-o faci?

Doar 99 RON 59 LEI pentru întregul PACHET!

 (+ 20 lei transport)

DACĂ:

Nu-ţi place job-ul tău dar e stabil şi nu renunţi la el, îţi oferă un venit care-ţi permite să supravieţuieşti. Eşti într-o relaţie care te nemulţumeşte, dar căreia nu îi pui punct, chiar dacă inima ta e ofilită şi nu mai există pic de pasiune. Ai câţiva prieteni cu care ieşi din când în când, pentru a vă împărtăşi nemulțumirile. Serviciul îţi ocupă cea mai mare parte din timp şi nu te mai îngrijeşti de tine sau de pasiunile tale. Faci zilnic acelaşi lucru şi te consolezi cu gândul că asta e viaţa şi că suntem cu toţii în aceeaşi situație. Te-ai împăcat cu ideea că fericirea este pentru cei bogaţi sau că există doar în filme. Te-ai urcat în barca vieţii şi te rogi ca vântul să te ducă într-o direcţie favorabilă şi să te ferească de stâncile care ţi-ar putea ieşi în cale.

ATUNCI:

Această carte este pentru tine! Adevărul este că viaţa nu este intodeauna o poveste. Nu ai primit la naştere instrucţiuni de folosire, şi prin urmare, faci ceea ce poţi mai bine, aşa cum ştii mai bine. Eşti om. Şi orice om are o durere! Până şi cel mai fericit dintre fericiţi. Dar el a învăţat cum o poate depăşi mai repede. Pentru că ştie că după orice durere, urmează plăcerea.

Oprește-te o secundă și gândește-te: pe o scală de la 1 la 10, cât eşti de mulţumit de viața ta în momentul prezent?

Dacă eşti mulţumit, atunci probabil că faci parte din cei 5% din oamenii planetei, care au descoperit secretul fericirii. Felicitări! Probabil că informaţiile din această carte te vor ajuta să întărești lucruile pe care le cunoști deja.

Dacă însă simţi că viaţa ta nu este aşa cum ţi-ai creionat-o în imaginaţie, atunci ai ajuns exact în locul potrivit! Nimic nu este întâmplător, şi, conform legii atracţiei, atragi în viaţa ta exact acele lucruri de care ai cea mai mare nevoie, acele lucruri pe care ţi le doreşti cu adevărat.

Prin urmare, dacă te afli astăzi aici, înseamnă că ai nevoie de fericire. Iar eu te pot ajuta! 

Sunt Andreea Săvulescu. Bine ai venit în lumea mea! Este o lume în care totul este posibil! Este o lume a magiei, o lume a focurilor de artificii! Este o lume care te menţine într-o continuă stare de extaz! Eu am găsit secretul şi sunt gata să îl împărtăşesc cu tine! Acest SECRET te va ajuta să scuteşti timp preţios din viaţa ta, să scuteşti ani de suferinţă, ani de căutare, ani de rătăcire.

Consider că povestea mea este și povestea ta și că nu întâmplător citești aceste rînduri acum. Cu câțiva ani în urmă nu reușeam să mă definesc. Nu știam ce sunt, cum sunt și care este scopul meu pe acest pământ. Mergeam la un job care mă făcea nefericită, eram complet nemotivată, nu aveam încredere în abilitățile mele, nu aveam energie și parcă pe niciun plan nu îmi mergea așa cum aș fi vrut. 

Iar dorința mea de fi fericită m-a împins către a căuta metode de a ajunge să mă simt cum îmi doream. Astfel am ajuns să mă conectez cu sinele meu autentic și am găsit secretul acestei mult râvnite fericiri. Astăzi fac ceea ce îmi place, pentru că am avut curajul de a lupta cu demonii mei interiori. Și vreau să împărtășesc cu tine lucrurile pe care le-am învățat.

Cartea “Trăieşte Autentic! – Descoperă secretul fericirii” conţine toate uneltele necesare care te pot ajuta să reduci suferinţa şi să cunoşti fericirea. Este cartea care te ajută să te reconectezi cu sinele tău autentic, cu cine eşti tu cu adevărat, dincolo de imagine, dincolo de măşti, dincolo de aparenţe. Este cartea care te învaţă să faci pasul de la a supravieţui, la a trăi cu intensitate. Este cartea care îţi oferă o nouă perspectivă.

 Doar 99 RON 59 LEI pentru întregul PACHET!

(+ 20 lei transport)
 

 

CARTEA ESTE STRUCTURATĂ PE TREI CAPITOLE, ASTFEL:

Capitolul I. “Viaţa trăită autentic, calea către fericire”:

În acest capitol vei afla care sunt motivele pentru care nu ai avut până acum parte de fericire, care sunt cele 10 convingeri care te-au ţinut blocat şi nu ţi-au dat voie să trăieşti fericirea şi cum să foloseşti puterea afirmaţiilor pentru a înlocui aceste convingeri.

Capitolul II. “Componentele fericirii” – cele patru componente ale fericirii, prezentate în detaliu:

Conştientizarea. În acest subcapitol vei învăţa cum să deschizi ochii, să priveşti către tine, să devii conştient de propria persoană şi de lume şi să preiei controlul asupra vieţii tale.

Acceptarea. În acest sbcapitol vei afla catvea metode prin care te poţi elibera de emoţii pentru a trăi în armonie, pentru a dobândi libertatea de a fi fericit. În plus, vei afla de ce nu ai încredere în tine şi cum poţi să devii cel mai bun prieten al tău, cum să scapi de criticul interior, cum să te iubeşti şi să te preţuieşti pentru că şi ceilalţi să facă la fel.

Asumarea responsabilităţii. În acest subcapitol vei învăţa cum să spui stop mentalităţii de victima, cum să îţi asumi lucrurile pe care le faci şi le spui, pentru că a-ţi asuma este un lucru care îţi dă putere, curaj, dorinţă, frumuseţe, fericire.

Angajamentul. Acest subcapitol te va ajuta să descoperi cum să te angajezi în a-ţi schimba viaţa, cum să depăşeşti rezistenta la schimbare, cum să treci peste frica de a decide, peste frica de eşec, frica de părerile celorlalţi, de critică, de judecată. Vei afla aici cea mai eficientă metodă de rezolvare a problemelor. 

Capitolul III. “Obsatcolele din calea fericirii şi cum să le depăşeşti” – cele mai comune trei obstacole prezentate în detaliu:

Autosabotarea.  Atunci când dorinţele tale conştiente intra în contradicţie cu convingerile întipărite în subconştient, apar  sentimente de insuficientă, frustrare, anxietate și neliniște. În acest capitol vei găsi informaţii şi sfaturi practice despre să îţi depăşeşti limitele, să treci dincolo de bariere şi să te trezeşti la viaţă. Autosabotajul se manifestă sub următoarele forme:

Fricile.  Fricile de respingere, de succes, de eşec, de angajament, de intimidate emoţională, de singurătate, toate îţi afectează viaţa într-un mod negativ. În acest subcapitol vei afla care sunt cauzele ce îţi creează aceste frici şi cum să le controlezi pentru a avea putere nemerginită.

Amânarea. Ai tendinţa de a lăsa totul pe “mai târziu”? Te minţi constant că “de mâine” vei deveni mai responsabil, vei merge la sală, îţi vei schimba regimul alimentar, te vei lăsa de fumat etc.?  În acest subcapitol vei afla o metodă excelentă pentru a pune capăt amânării şi de a acţiona pentru a-ți îndeplini toate obiectivele la timp.  Vei scăpa pentru totdeauna de dezorganizare, de uitare, de evitare.

Scuzele.  Scuzele sunt motive pe care le inventezi pentru a-ţi justifica lipsa de acţiune. Ele te menţin în zona de confort şi dau naştere regretelor, barierelor imaginare şi blocajelor mentale.  În acest subcapitol vei găsi cele mai comune scuze pe care ai tendinţa de a le inventa, vei afla ce stă la baza lor, dar mai ales care sunt paşii concreţi pe care îi poţi urma pentru a le învinge şi pentru a trăi o viaţă fericită. 

ASTĂZI, ÎNAINTEA TUTUROR, AI LA ÎNDEMÂNĂ TOATEINFORMAȚIILE, UNELTELE ȘI METODELE, APLICATE SI TESTATE, CARE TE POT AJUTA SĂ ÎȚI SIMPLIFICI CONSIDERABIL VIAȚA! DE CE SĂ TE ZBAȚI ÎN SUFERINȚĂ CÂND POȚI CUNOAȘTE FERICIREA ADEVĂRATĂ

Doar 99 RON 59 LEI pentru întregul PACHET!

(+ 20 lei transport)

ÎN CARTEA TRĂIEȘTE AUTENTIC, DESCOPERĂ SECRETUL FERICIRII:

 • Vei descoperi cine ești tu cu adevărat, te vei conecta cu sinele tău pur, autentic și vei găsi echilibrul interior de care ai atâta nevoie;
 • Vei descoperi puterea ta interioară și vei învăța cum să o folosești în favoarea ta, pentru a obține întotdeauna rezultatele visate
 • Vei invăța să te accepți și să iți accepți sentimentele, pentru a reuși să te eliberezi de trecut, să trăiești în prezent și să iți construiești viitorul
 • Vei învăța să cultivi un respect sănătos față de sine, pentru a trăi în deplină armonie cu propria ta persoană și cu lumea exetrioară
 • Vei afla cum poți scăpa de poverile emoționale, de bagajul pe care îl cari și care nu te lasă să faci pasul către nou, către o etapă de “mai bine”;
 • Vei învăța să te iubești pe tine, să îi iubești pe ceilalți și să iubești lumea, pentru că astfel vei fi iubit la rândul tău
 • Vei descoperi care sunt pași pe care îi poți parcurge pentru a cunoaște succesul pe toate planurile vieții tale;
 • Vei învăța să îți învingi fricile, să combați amânarea și să treci la acțiune pentru a obține schimbarea pe care ți-o dorești
 • Vei învăța cum te poți transforma dintr-o persoană întotdeauna obosită, slăbită și fără poftă de viață, într-o persoană energică și dornică de a cuceri lumea;
 • Vei afla ce poți face pentru a pune capăt grijilor care te țin treaz noaptea și astfel să obții în sfârșit liniștea și pacea pe care le cauți
 • Vei învăța care sunt pașii pe care îi poți urma dacă vrei să începi să câștigi bani făcând ceea ce îți place, ceea ce te pasionează, fără să te simți constrans;
 • Vei descoperi cea mai eficientă metodă de rezolvare a problemelor existentă în momentul de față, cu ajutorul căreia vei reuși să găsești soluția pentru orice problemă cu care te confrunți acum, sau care va apărea pe viitor în calea ta

Doar 99 RON 59 LEI pentru întregul PACHET!

(+ 20 lei transport)

COMANDĂ ȘI PRIMEȘTI GRATUIT 3 BONUSURI TIPĂRITE!

Bonus #1

Puterea subconștientului din care vei afla:
 • Cum să înlocuieşti gândurile toxice şi poluante cu unele noi,  care să îţi provoace emoţii pozitive;
 • Cum să spargi tiparele de gândire şi comportamentale negative pentru a-ţi transforma complet şi definitv viaţa;
 • De ce nu a funcţionat până acum metoda afirmaţiilor şi cum să le utilizezi pentru a avea parte de rezultatele pe care le doreşti, programându-ţi subconştientul;
 • Câteva exemple de afirmaţii pentru cele mai importante planuri ale vieţii: iubire de sine, încredere în sine, corp frumos şi sănătos, vindecare, succes.

#BOnus 2

Trăsăturile oamenilor de succes din care vei afla:
 
 • Ce te-a împiedicat până acum să obţii succesul pe care îl meriţi;
 • Care sunt cele mai comune 10 mituri despre bani şi succes care te ţin pe loc;
 • Care sunt abilităţile pe care le poţi dezvolta pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti;
 • Ce înseamnă să fii învingător;
 • Un exerciţiu valoros care te ajută să te transformi într-un învingător;
 • Trăsăturile oamenilor de suces.

Bonus #3

Trasaturile oamenilor de succes din care vei afla:
 • Ce te-a impiedicat pana acum sa obtii succesul pe care il meriti;
 • Care sunt cele mai comune 10 mituri despre bani si succes care te tin pe loc;
 • Care sunt abilitatile pe care le poti dezvolta pentru a ajunge acolo unde iti doresti;
 • Ce inseamna sa fii invingator;
 • Un exercitiu valoros care te ajuta sa te transformi intr-un invingator;
 • Trasaturile oamenilor de suces.

CARTEA CARE TE FACE FERICIT

Doar 99 RON 59 LEI pentru întregul PACHET!

(+ 20 lei transport)

Ce spun cititorii:

"Am descoperit secretul fericirii şi al unei vieţi autentice. Am înţeles cât de important este să fii tu, să te bucuri de tot ceea ce întreprinzi. Am învăţat să aştept, să am răbdare cu mine, să îmi ofer timp, dar mai ales să perseverez, să cresc continuu.”
Diana Bordeianu
Psiholog
Cu o implicare emoţională echilibrată, smerită, dar nu umilă, în fata Creaţiei, Andreea transmite un model de a fi, de a deveni conştient, echilibrat emoţional şi motivat, de a avea un plan bine structurat, pentru a-ţi atinge obiectivele.
Demetra Cucueanu
Psiholog, trainer, coach
În carte sunt prezentate tehnici foarte eficiente prin care poţi învinge amânarea. Cu ajutorul acestei cărţi am reuşit să identific scuzele din viaţa mea care mă ţin pe loc, începând cu cele mai banale, până la cele mai subtile.”
Alex Pop
Copywriter
"Înainte de a citi cartea, eram într-un blocaj: mă zbăteam să evoluez în drumul spre obiectivele mele, dar în realitate băteam pasul pe loc. Aplicând instrucţiunile învăţate, am ieşit din blocaj, iar acum mă aflu pe drumul drept spre succes.”
Emanuel Bereș
Consultatnt de nutriție
Close Menu