Exprima-ti sentimentele!

Exprima ti sentimentele 300x195 Exprima ti sentimentele!

Astăzi te provoc! Te provoc să vorbești despre tine, despre ce simți, despre ce trăiești și despre ce gândești!

Astăzi iți ofer posibilitatea de a te exprima, astăzi te îndemn să scapi de scutul de protecție pe care l-ai creat în jurul tău și să te dezvalui în toată goliciunea ta! Ești un amalgam de sentimente și emoții iar asta iți confera unicitate și frumusețe dusă pâna la extrem.

Într-o lume în care deseori ești catalogat ca fiind “egoist” sau centrat pe propria persoană dacă încerci sa-ți identifici sentimentele și să îți exprimi nevoile, a vorbi despre ceea ce simți este de fapt cea mai puternică abilitate pe care ți-o poți dezvolta.

Dacă esti pasionat de dezvoltarea personală, cu siguranța știi cât de important este să îți exprimi emoțiile, sentimentele, gândurile, fie ele pozitive sau negative. Dacă ai mai încercat să o faci, cu siguranță ai înțeles că nu este deloc ușor, inteligența emoțională nu reprezintă o prioritate pentru societatea în care trăim.

De cele mai multe ori suntem furioși, triști, indignați, supărați, revoltați, fără măcar să conștientizăm. De cele mai multe ori evitam să vorbim despre noi și despre ceea ce simțim într-o anumită situație sau fața de o anumită situație. Din obișnuință, din frică, din teama de a fi respinși sau poate chiar judecați. Așa că ne reprimăm sentimentele accentuând tensiunea, creând conflicte interioare și îndepărtându-ne și mai mult de sinele nostru autentic. Nu este de mirare că mulți nu știu cine sunt cu adevărat.

A venit vremea să înveți câte ceva despre tine, despre “sinele” tău și vreau să îți ofer ocazia de a exprima frumusețea ta interioară. Oferă-ți cadoul cuvintelor și permite-le oamenilor să se conecteze cu tine la un nivel mai profund.

Învinge-ți frica, sparge barierele, acceptă-ți sentimentele și vorbește depre ele!

Aștept să-mi spui despre tine pe adresa de email contact@artaeducatiei.com .

Scrie într-un word câteva paragrafe, o pagină, sau atât cât simți tu nevoia.

Se acceptă și scrierea sub pseudonim.

Un comentariu la Exprima-ti sentimentele!

 • mihai  says:

  Buna Andreea,

  Ieri am descoperit site-ul tau si deja am comandat cartea deoarece caut de ceva timp o solutie pentru problemele mele, dar nu o gasesc..sunt din ce in ce mai constient ca daca nu iau masuri in ceea ce priveste comportamentul meu fata de colegi, prieteni, rude etc voi avea si mai mult de suferit..vreau sa iti spun povestea mea(pe care, de altfel o tin ascunsa in suflet de multi ani), dar vreau mai intai un semn de la tine pentru ca vreau sa simt ca ma asculti si nu vorbesc cu un calculator.
  Presupun ca imi vei raspunde pe email, ceea ce abia astept(cum astept si cartea ta)

  Iti multumesc anticipat pentru raspuns si iti multumesc pentru paginile pe care deja le-am citit de pe acest Site.

  Mihai

Răspunde

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>