Exprima-ti sentimentele

 

Astăzi te provoc! Te provoc să vorbești despre tine, despre ce simți, despre ce trăiești și despre ce gândești!

Astăzi iți ofer posibilitatea de a te exprima, astăzi te îndemn să scapi de scutul de protecție pe care l-ai creat în jurul tău și să te dezvalui în toată goliciunea ta! Ești un amalgam de sentimente și emoții iar asta iți confera unicitate și frumusețe dusă pâna la extrem.

Într-o lume în care deseori ești catalogat ca fiind “egoist” sau centrat pe propria persoană dacă încerci sa-ți identifici sentimentele și să îți exprimi nevoile, a vorbi despre ceea ce simți este de fapt cea mai puternică abilitate pe care ți-o poți dezvolta.

Dacă esti pasionat de dezvoltarea personală, cu siguranța știi cât de important este să îți exprimi emoțiile, sentimentele, gândurile, fie ele pozitive sau negative. Dacă ai mai încercat să o faci, cu siguranță ai înțeles că nu este deloc ușor, inteligența emoțională nu reprezintă o prioritate pentru societatea în care trăim.

De cele mai multe ori suntem furioși, triști, indignați, supărați, revoltați, fără măcar să conștientizăm. De cele mai multe ori evitam să vorbim despre noi și despre ceea ce simțim într-o anumită situație sau fața de o anumită situație. Din obișnuință, din frică, din teama de a fi respinși sau poate chiar judecați. Așa că ne reprimăm sentimentele accentuând tensiunea, creând conflicte interioare și îndepărtându-ne și mai mult de sinele nostru autentic. Nu este de mirare că mulți nu știu cine sunt cu adevărat.

A venit vremea să înveți câte ceva despre tine, despre “sinele” tău și vreau să îți ofer ocazia de a exprima frumusețea ta interioară. Oferă-ți cadoul cuvintelor și permite-le oamenilor să se conecteze cu tine la un nivel mai profund.

Scrisul are efect terapeutic, aşa că învinge-ți frica, sparge barierele, acceptă-ți sentimentele și vorbește depre ele!

Reguli de publicare:

1. Articolul trebuie să fie scris corect din punct de vedere gramatical, fără greşeli de exprimare.

2. Minim o pagină A4, maxim 2 pagini A4, cu diacritice.

3. Poţi vorbi despre o experienţă personală in scop terapeutic, sau poţi scrie un articol în ton cu temele abordate pe Arta Educaţiei.

4. La final scrie câte ceva despre tine, într-un paragraf, iar dacă ai un blog din aceeaşi categorie cu Arta Educaţiei, poţi adăuga si link-ul.

După ce va fi validat, articolul tău va fi publicat pe site.

Aștept să-mi spui despre tine pe adresa de email contact@artaeducatiei.com .

Cu drag,

Andreea

Astăzi iți ofer posibilitatea de a te exprima, astăzi te îndemn să scapi de scutul de protecție pe care l-ai creat în jurul tău și să te dezvalui în toată goliciunea ta!