De ce dezvoltarea personală nu funcţionează?

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

de-ce-dezvoltarea-personala-nu-functioneazaAcum câţiva ani dezvoltarea personală a început să ia amploare la noi în ţară. Foarte mulţi oameni s-au deschis către asta, au început să citească articole şi cărţi de dezvoltare personală, să se documenteze, să înveţe tehnici şi strategii şi bineînţeles să le şi aplice.

Dezvoltarea personală părea să fie o oază de linişte într-o lume agitată şi în curând a ajuns chiar un trend. Astfel că mulţi şi-au pus speranţele în asta, considerând că poate fi salvarea, că dezvoltarea poate aduce liniştea şi pacea pe care cu toţii le-am aşteptat atât de mult.

Şi da, pentru o perioadă, dezvoltarea personală a şi funcţionat. Oamenii au făcut ceva diferit faţă de ce făceau până atunci şi evident au avut şi rezultate diferite.
Dar pentru majoritatea, lucrurile au funcţionat doar temporar. Mulţi au revenit la obiceiurile iniţiale, la gândurile negative de odinioară şi la sentimentele peste măsură de intense pe care le-au trăit şi în trecut.

Şi cum prin natura noastră simţim nevoia de a descoperi sensul în orice, atunci am început să ne punem veşnică şi celebra întrebare „de ce?”.
De ce lucrurile nu funcţionează permanent?
De ce ne învârtim în acest cerc vicios?
De ce revenim constant la stările acestea de disconfort şi de durere?
De ce dezvoltarea personală nu funcţionează decât pe perioadă determinată?
Răspunsul este simplu, şi dacă eşti printre acei oameni care au crezut orbeşte în puterea dezvoltării personale, te înţeleg de ce acum te simţi dezamăgit şi nu mai ai încredere.
Dar răspunsul la aceste „de ce-uri” este unul simplu, iar pentru că întrebări de acest fel mi-au tot fost adresate atât prin email, pe contact@artaeducatiei.com, cât şi în şedinţele de psihoterapie, m-am decis să îţi dau răspunsul şi iată că îţi explic aici, în acest filmuleţ:


Ştiu că timpul tău este preţios, de asemenea şi pentru mine timpul este cea mai importantă resura, dar îmi place să îl folosesc cu utilitate, aşa că ţi-am acordat 8 minute pentru a-ţi răspunde la aceste nelămuriri. Prin urmare, îţi cer la rândul meu 8 minute din timpul tău pentru a privi acest filmuleţ în care îţi ofer răspunsul care îţi poate schimba viaţa pe perioadă nedeterminată.
Merită, nu-i aşa?
Ştiu că dacă eşti abonat al blogului ArtaEducatiei, există un motiv. Un motiv legat de evoluţie, de creştere, de a trăi mai bine şi mai profund. Aşa că am încredere în tine şi în faptul că vei folosi în favoarea ta ceea ce vei afla în acest filmuleț.

Şi pentru că urmează sărbătorile, ţin să îţi reamintesc cât este de important ca în această perioadă să îţi faci curăţenie şi în suflet, să scapi de vechi şi de negativ. Pentru că altfel, această perioadă te poate dezechilibra.

Dacă simţi că ai nevoie de un ghid în acest proces, nu ezita să îmi scrii pentru şedinţe de psihoterapie, pe adresa contact@artaeducatiei.com . Eu sunt aici pentru tine! Iar dacă locuieşti în alt oraş decât Bucureşti sau chiar în altă ţară, îţi reamintesc că şedinţele se pot ţine online, pe Skype.

Dacă îţi place filmuleţul, abonează-te la canalul meu Youtube apăsând „Subscribe” şi dă-i share să schimbăm cât mai multe vieţi. La urma urmelor, sărbătorile sunt despre a împărtăşi.
Da like şi paginilor de Facebook Psiholog Andreea Savulescu şi ArtaEducatiei, ca să fii la curent cu cele mai utile îndemnuri, articole şi informaţii care pot aduce un strop de alinare în viaţa ta.

Nu uita de cartea “Trăiește autentic, descoperă secretul fericirii!” care vine la pachet cu 3 bonusuri tipărite și altele două în variantă PDF. Poate fi o lectură plăcută, mai ales în perioada sărbătorilor, pentru că te-ar putea ajuta să te conectezi cu sinele tău autentic. Poate fi de asemenea un minunat cadou pentru prieteni și pentru cei dragi.

Până data viitoare, te îmbrăţişez cu drag,
Andreea

Pentru o perioadă, dezvoltarea personală a şi funcţionat. Oamenii au făcut ceva diferit faţă de ce făceau până atunci şi evident au avut şi rezultate diferite.

Opt In Image
Descarcă
GRATUIT!
Introdu numele tău şi adresa de email în formularul de mai jos şi vei primi GRATUIT ghid-urile "3 Pași Simpli Către Fericire" și "Adevărul despre psihologi, psihoterapeuți și coachi"

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Comments

comments

One Response to “De ce dezvoltarea personală nu funcţionează?”
  1. Ghid Restaurante says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *