Bani De Tigari – Povestea lui Florian

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Apreciez faptul ca din ce in ce mai multi cititori ai site-ului sunt dispusi sa impartaseasca din experientele, trairile si gandurile lor. Si ma bucur enorm sa observ ca foarte multi tineri accepta aceasta provocare. Si imi pare ca toti sunt talentati. Si ai sa te convingi citind ceea ce ne scrie Florian. Pe mine m-a amuzat enorm si am realizat ca are extraordinar de mare Si spre rusinea mea, recunosc ca, desi stiu enorm de multe lucruri despre vizualizare si legea atractiei, niciodata nu am privit lucrurile din perspectiva aceasta! 🙂

Iata ce ne spune Florian despre fumat, bani, manele, vizualizare si atractie:

“Fumatul este de obicei văzut ca o slăbiciune inofensivă, tratată cu îngăduinţă. Câţi dintre cei care fumează ştiu însă că fumatul este, de fapt, o boală? Foarte puţini… Ceea ce nu ştie de obicei fumătorul, este faptul că nevoia de a aprinde o ţigară este, de fapt, manifestarea unei boli: dependenţa de nicotină. Din acest motiv, la solicitarea creierului, şi a întregului organism în egală masură, fumătorul face tot posibilul să îşi procure drogul, ţigaretele, indiferent de factorii externi care , teoretic , ar trebui să îl facă pe om să renunţe la viciu. Astfel, indiferent de situaţie, fie tutunul i-a provocat deja o boală , fie se află într-o situaţie materială precară, fie preţul ţigărilor creşte foarte mult, fumătorul va face tot posibilul să îşi satisfacă nevoia de a aprinde o ţigară.

Nu am de gand să ţin predici despre fumat, efecte , cauze sau alte chestii de genul , ceea ce m-a surprins este modalitatea prin care , fumatorii, au mereu ţigari, din moment ce preţul lor nu e deloc mic.

Eu nu sunt fumător, dar am prieteni care practică acest “sport” , şi cand se întalnesc cele doua echipe, fumători şi nefumători, se mai aprind polemici, printre care, cel mai des am auzit următoarele doua afirmaţii: “Dacă adunai toţi banii daţi pe ţigări, îţi puteai cumpăra acum o maşina scumpă” şi replica: “ Păi tu nu eşti fumător, maşina ta scumpă unde e?” . Şi discuţia se incheia aici, fără nici un final clar. Am stat şi am reflectat puţin asupra acesteia, şi cred că am găsit răspunsul, ăsta după ce am citit câteva carţi şi bloguri despre succes, motivaţie, prosperitate şi am vizionat de două ori filmul The Secret , documentar bazat pe cartea cu acelaşi nume scrisă de Rhonda Bryne . Astfel, aşa cum afirma Charles Haanel , “Gandirea este o energie creatoare. Ea atrage toate elementele necesare pentru materializarea obiectului asupra căreia se focalizează. “ Altfel spus, fumătorii işi doresc atât de mult să fumeze, încât se vizualizează foarte des cu ţigarea in mână, se gândesc doar la tutun şi la momentele în care fumau şi se simţeau bine, încât îşi activează mare parte a neuronilor, şi mintea lor caută soluţii pentru această problemă, astfel atrăgând rezultate pozitive pentru ei. Rhonda Byrne afirma că : ” Orice gând puternic avem, acesta se întoarce la noi în fapte şi obiecte, se materializează.” ; sunt de parere că, fumătorii, inconştient focalizează gandirea lor exclusiv pe ţigări, reuşind să le obţină, indiferent dacă la momentul respectiv nu mai au bani, sau se simt rau , apar soluţii.

Nu am menţionat , dar eu am doar 18 ani, încă nu am reuşit să experimentez pe deplin aceste tehnici, dar în anumite cazuri chiar au funcţionat, daca chiar iti doresti ceva cu adevarat, pui suflet şi credinţă în gândire vei ajunge să îl obţi, mai devreme sau mai târziu. După ce am văzut acel documentar, am început să inteleg anumite lucruri, şi poate vi se pare amuzant, dar cred că ştiu de ce atrag maneliştii atât de mulţi bani, din ce în ce mai mulţi bani. Un pas important pe care îl prezintă Rhonda Bryne în documentar şi în carte este vizualizarea, şi convingerea sinelui că ai obţinut deja ceea ce îţi doreşti, trebuie să afirmi şi să te comporţi ca şi cum ai avea deja ceea ce iţi doreşti pentru a-l obţine. În cântecele lor, deşi nu sunt amator, inevitabil le aud şi le reţin , maneliştii fac afirmaţii precum “ vin dolarii ca pe bandă “ , “ la vârsta mea îmi permit orice “ , “pun ban pe ban pe ban “ . Asftel, afirmând din nou şi din nou acestea, şi spunând-o cu pasiune, aşa cum o fac ei când cântă, ajung să atragă prosperitatea şi din ce in ce mai mulţi bani. Poate părea ciudat, poate amuzant, e doar perspectiva mea, dar asa vad eu lucrurile.”

Tu ce parere ai despre asta? Lasa-ne un comentariu in care sa ne spui cum vezi tu lucrurile. Daca ti-a placut, te invit sa il incurajezi pe Florian printr-un Like sau Share pe Facebook. 🙂

Ceea ce nu ştie de obicei fumătorul, este faptul că nevoia de a aprinde o ţigară este, de fapt, manifestarea unei boli: dependenţa de nicotină. Din acest motiv, la solicitarea creierului, şi a întregului organism în egală masură, fumătorul face tot posibilul să îşi procure drogul.

Opt In Image
Descarcă
GRATUIT!
Introdu numele tău şi adresa de email în formularul de mai jos şi vei primi GRATUIT ghid-urile "3 Pași Simpli Către Fericire" și "Adevărul despre psihologi, psihoterapeuți și coachi"

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Comments

comments

4 Responses to “Bani De Tigari – Povestea lui Florian”
  1. Stefan says:
  2. Florian says:
  3. ela says:
  4. bran says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *