Eliberare – Povestea lui Viorel

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Un nou articol din categoria “Exprima-te!”. Astazi vom afla povestea lui Viorel. Lasa un comentariu in care sa-ti spui parerea. Iata ce ne impartaseste Viorel:

M-am eliberat. De astăzi sunt liber. Sunt liber să spun ce vreau și când vreau fără să conteze ce spun ceilalți.

Până în prezent îmi era frică să recunosc ce simt față de o persoană care m-ar putea umili – din acest moment îmi este mai ușor.

Până acum îmi era greu să accept respingerea (mă refer la respingerea venită din partea persoanelor la care țin foarte mult) dar acum sunt conștient că pot suporta și trece peste asta.

Până acum îmi era greu să tolerez jigniri de la o persoană la care țin foarte mult (pe care o iubesc). Simțeam că vorbele aspre îmi produc durere. Acum, e foarte posibil să doară, dar, pentru o perioadă de timp mult mai scurtă.

Interesant, dar deși loviturile provocate în punctele sensibile, de multe ori doboară sau slăbesc, pe mine m-au învățat o lecție importantă: „Nu contează deloc ce spun alţii despre mine. Absolut deloc. Importantă este imaginea pe care o percep eu despre mine”.

Ce spun ceilalţi – sunt doar păreri. Indiferent dacă sunt bune sau rele, sunt doar păreri.

Este o lecţie care m-a învăţat să recunosc ce simt pentru fiecare persoană indiferent de consecinţe (şi în special de interpretări eronate).

Mă simt liber

Interesant, dar deși loviturile provocate în punctele sensibile, de multe ori doboară sau slăbesc, pe mine m-au învățat o lecție importantă: „Nu contează deloc ce spun alţii despre mine.

Opt In Image
Descarcă
GRATUIT!
Introdu numele tău şi adresa de email în formularul de mai jos şi vei primi GRATUIT ghid-urile "3 Pași Simpli Către Fericire" și "Adevărul despre psihologi, psihoterapeuți și coachi"

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Comments

comments

3 Responses to “Eliberare – Povestea lui Viorel”
  1. Laurentiu says:
  2. Raluca says:
  3. Lina says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *