0

Coaching/Psihoterapie

Distribuie!

 Eu sunt Andreea Săvulescu, Psiholog Clinician, Psihoterapeut de formare Cognitiv-Comportamentală,  autor al cărţii Trăieşte autentic! Descoperă secretul fericirii.  Dacă te-ai decis să începi călătoria vieţii tale printr-un proces de psihoterapie, eu sunt aici pentru tine și te pot ajuta! Este important să știi că psihoterapia nu este pentru cei cu probeleme, deoarece fiecare om are probleme, ci că psihoterapia este pentru oamenii care vor sa treaca peste probleme.

Dacă îți dorești psihoterapie, completează formularul de mai jos şi stabilim împreună un plan terapeutic personalizat pentru tine. În Bucureşti, şedinţele se ţin la cabinet, dar dacă locuieşti în provincie sau în străinătate, prin Skype putem sparge barierele distanţei.

În primul rând sunt aici pentru tine, te ascult şi încerc să pun bazele unei relaţii lipsite de critică, de judecată si de presiune, dar bazată pe încredere şi confidenţialitate. Eu sunt aici pentru a te susţine în vindecarea ta, sau în călătoria ta de descoperire a resurselor interioare. Sunt aici pentru a te ghida să foloseşti aceste resurse astfel încât suferinţa ta să scadă şi să atingi o stare de bine şi de sănătate interioară. Aștept să te cunosc cu drag!

Dacă ești femeie și suferi din dragoste, dacă nu îți găsești partenerul potrivit și te întrebi ce faci greșit, atunci cu siguranță programul meu de coaching, Transformare Feminina, este pentru tine! Completează formularul și spune-mi care sunt dificultățile tale legate de dragoste și îți voi crea un plan personalizat care te va ajuta să îți atingi obiectivele legate de dragoste și iubire! Click aici pentru a afla detalii despre programul Transformare Feminină.

Te îmbrățișez cu drag!

Andreea Săvulescu

Nume (required)

Email (required)

Mesaj