Cum Sa Te Reconectezi Cu Partenerul De Viata

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Viața nu este întotdeauna așa cum o visăm. Ne lăsăm ușor descurajați atunci când ne lovim de obstacole și ne pierdem încrederea în noi și în cei din jur. Ajungem astfel să întâmpinăm dificultăți în diverse domenii ale vieții și de multe ori punem în pericol relația cu partenerul de viață. Ne îndepărtăm, ne deconectăm și nu găsim metodele potrivite pentru a reveni pe drumul cel bun.

Cu toții avem momente de rătăcire. E cât se poate de uman. Iar atunci când astfel de provocări ne ies în cale, important este să învățăm să le învingem si să gestionăm situațiile dificile astfel încat să readucem echilibrul în relație.

Simți ca relația ta este în dificultate?

Tu și partenerul v-ați indepărtat?

Vrei să știi cum să vă reconectați?

Iată cîteva lucruri pe care ar fi util sa le intelegi pentru a te reconecta cu partenerul de viata:

Dezordinea poate aștepta.
În general acest aspect vizează femeile. Majoritatea trăiesc cu impresia că sunt judecate în funcție de cum arată casa sau spațiul în care locuiesc. În consecință, în loc să petreacă mai mult timp cu partenerul, se concentrează pe treburile casnice. Dacă faci parte din această categorie, gândește-te la toate lucrurile frumoase pe care le-ai putea face pentru relația ta în acest timp.

Sigur, este important aspectul locului în care trăiești, dar crezi ca este prioritar? Îți aduce asta mai multă satisfacție sufletească decât echilibrul relației tale? Alege o zi pe săptămână în care să te ocupi de curățenie si încercă să împarți cu partenerul treburile gospodărești. E cert că bărbații sunt mai retrași când vine vorba de acest aspect, dar fă-l să înțeleagă că scopul este unul nobil.

Fă-ți timp pentru tine.
La acest capitol, de cele mai multe ori, tot femeile dau greș. Bărbaților le este mai ușor să își mențină aspectul. Nu au nevoie de prea multe artificii, de timp sau de efort. În schimb, starea de spirit pozitivă a unei femei este direct proporțională cu aspectul fizic.

Nu uita să te îngrijești, înlocuiește pantalonii de trening și tricoul larg cu jeanșii strâmți și o bluziță provocatoare. Nu e nevoie să arăți ca un model, dar dacă nu te neglijezi te poți simți ca unul.

Creează o întâlnire.
O greșală comună în relațiile de lungă durată este aceea că partenerii renunță la a-și mai da întalnire. Ce rost are dacă oricum locuiți împreună si vă vedeși destul de des? Te intrebi. Ei bine, e necesar să încercați să ieșiți în oraș măcar odată pe săptămână. Îți amintești ce sentimente ai trăit la începutul relației voastre? Încearcă să redescoperi acele sentimente de început. Doar așa puteți combate rutina zilnică.

Conștientizeză-ți sentimentele.
Femeile și bărbații sunt construiți diferit și răspund în diverse feluri la stimulii externi. Felul în care fiecare reacționează la situațiile care apar poate determina conflicte. De aceea indicat este să îți conștientizezi emoțiile și cauza care le determină. De cele mai multe ori suntem frustrați și dăm naștere unor stări divergente și contradictorii care afectează echilibrul de cuplu.

Înainte să începi să țipi la partener, gândește-te de ce o faci de fapt. Este el cu adevărat cauza, sau factorii externi îți creează frustrarea?

Acordă-i mai multă importanță partenerului.
Atunci când îți găsești timp pentru a face ceva special pentru cel de lângă tine, te bucuri și de beneficiile acestei acțiuni. Lucrurile simple ca bilețelele de dragoste sau mesajele draguțe pot reprezenta un mod plăcut de a-i arăta partenerului că îți pasă de el. Fiecăruia dintre noi îi place să se simtă special.

Fii creativ.
Dacă nu poți ieși din casă, găsește diverse moduri de a-ți surprinde jumătatea. Creează o seară romantică sau lucrați împreună la anumite obiective pe care v-ați propus să le îndepliniți. Găsiți activități care vă plac amandurora și profitați pentru a petrece timp frumos împreună.

E necesar să înțelegi faptul că nimic nu merge de la sine și că oricât de puternica ar fi  dragostea, pentru echilibrul unei relații trebuie să depui puțin efort. Nu mai aștepta ca cel de lângă tine să se schimbe, dacă vrei să trăiești momentele pe care le meriți, încercă să te schimbi pe tine. Dacă nu o vei face, vei primi în continuare același lucru ca și până acum.

Atunci când îți găsești timp pentru a face ceva special pentru cel de lângă tine, te bucuri și de beneficiile acestei acțiuni. Lucrurile simple ca bilețelele de dragoste sau mesajele draguțe pot reprezenta un mod plăcut de a-i arăta partenerului că îți pasă de el. Fiecăruia dintre noi îi place să se simtă special.

Opt In Image
Descarcă
GRATUIT!
Introdu numele tău şi adresa de email în formularul de mai jos şi vei primi GRATUIT ghid-urile "3 Pași Simpli Către Fericire" și "Adevărul despre psihologi, psihoterapeuți și coachi"

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Comments

comments

3 Responses to “Cum Sa Te Reconectezi Cu Partenerul De Viata”
  1. nagy maria says:
  2. Alexandra says:
    • ovidiu says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *